Om mig - Exempel

 

Jag som har kenneln heter Ann och bor i Ubbhult i Hällingsjö.IMG_2112Sedan jag
var 5 år så har jag tjatat om att jag ville ha en hund. När jag var tolv år fick jag min första hund. En Tibetansk Terrier som hette Tina. Hon var en fantastisk hund som alltid gick lös och som jag gick många och långa promenader med. När jag var 19 år så flyttade jag hemifrån och då fick hon bo kvar hos mina föräldrar. Hon blev 15 år. 

Efter det har jag längtat att ännu en gång få ha en hund i familjen och när barnen var tillräckligt stora (tyckte vi) så började vi se oss om efter en hund. Vi skulle skaffa en hund till familjen och det föll på Golden Retriever. Vintern 2004 föddes vår kille. Han fick namnet James och jag var överlycklig. Jag började att gå valpkurs och sedan en allmänlydnads kurs. Då började mitt intresse växa för hundsporten och jag anmälde mig till en lydnadskurs och efter det har jag varit fast. Min James var ingen lätt hund och vi hade många duster men oj vad jag har lärt mig. När James var 1 år så kom Crazy in i våra liv. Hon var en golden tjej på 1 år som vi tog som omplacering då hon hade höftfel. James fick problem med lederna vid 7 års ålder och blev halvpensionär då vi fortsatte med rallylydnad och vid 9 års ålder blev han Rallylydnadschampion. På våren 2017 så orkade inte James kropp längre och vi fick ta bort honom. Han blev 13 år.  Crazy var 8 år när vi fick ta bort henne våren 2012.

År juni 2011 skulle vi bara åka och titta på en kull med Golden valpar men det slutade med att vi några veckor senare fick Maia. Då kom vi igång på riktigt med att träna och tävla både lydnad, WT och rallylydnad. Tyvärr så var hon svår med att ta vilt så vi fick tyvärr aldrig möjlighet att starta på B-prov innan hon vid 4 års ålder fick borrelia och efter det så har olyckorna löst av varandra. Så vid 7 års ålder fick hon bli pensionär och att skaffa en ny tävlingskompis började ta form. Då jag redan år 2003 sneglade mot tollare men inte kände mig redo för en så aktiv ras så började jag nu fundera på en. Mars 2016 köpte jag min första tollare "Disa". Hon visade sig vara oerhört lättlärd, lydig och tillgiven. Hon älskar att träna och är med på allt jag hittar på men kan även tycka om att ligga i knät och gosa. Vi tränar och tävlar i Tollingjaktprov, lydnad och rallylydnad. 

Sommaren 2018 så kom Bless in i våra liv hastigt och lustigt. Bless mamma och Disa har samma mamma. Med Bless har jag tänkt att starta på Tollingjaktprov, lydnad och rallylydnad. 

Att starta kennel har funnits i mina tankar i många år och i och med att Disa kom till oss så kände jag att nu var det dags. Jag kommer att föda upp tollare i en liten skala. För mig är det viktigt med friska, sociala och mentalt stabila tollare med stor arbetsglädje och apporteringslust. 

 

 

Användbara länkar - Exempel

Här nedan har vi lagt in lite blandade länkar till olika resurssidor som du kan ha nytta av när du bygger vidare på din hemsida. Du kan också redigera dokumentet och radera de länkar som du inte vill ha kvar, eller lägga in dokumentet som ett nytt objekt på en egen sida.

Public Domain Pictures
På PDP kan du fritt ladda ner bilder som du kan använda på olika sätt. Där kan du också ladda upp egna bilder som du vill dela med dig till andra.
  SXC
  På SCX hittar du massor med gratisbilder att ladda ner, men det är viktigt att du kontrollerar licensen för varje bild. Välj en kategori i rullningslistan högst upp på sidan för att få en lista med bilder.
   everystockphoto
   Sökmotor för att leta efter gratisbilder. Viktigt att kontrollera licensen för de bilder du vill ladda ner.
    
   Du kan ändra, radera och redigera länkarna ovan, och istället lägga in egna intressanta länkar.